Lietotāja profils

Lai pieteiktos sistēmā, izmanto kādu no sociālajām pasēm:
draugiem.lv twitter.com facebook.com

Noslēgts līgumu par Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansējumu projekta «Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Dundagā II kārta» 21.05.2018. plkst. 15.06

 2018. gada 21. martā SIA «Ziemeļkurzeme» valdes loceklis Andrejs Bāliņš parakstīja līgumu Nr. 5.3.1.1/17/I/028 «Līgums par Eiropas Savienības fonda projekta īstenošanu» ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru par Eiropas Savienības Kohēzijas fonda  līdzfinansējumu ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstībai Dundagas novada Dundagā. Projekta kopējās izmaksas ir apmēram 1,286 miljoni EUR. Eiropas Savienības Kohēzijas fonda projekta līdzfinansējums paredzēts 643 426,75 EUR. Privāto attiecināmo līdzmaksājumu — 242 012,75 EUR, kā arī projekta neattiecināmos izdevumus 400 569,07 EUR plānots segt ar Dundagas novada pašvaldības atbalstu. Projekta īstenošana plānota 22 mēnešu laikā no līguma parakstīšanas brīža.

Ūdenspojekta logotips

Projekta mērķis ir attīstīt un uzlabot ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmas pakalpojumu kvalitāti un nodrošināt pieslēgšanas iespējas, vienlaikus uzlabojot vides kvalitāti un nodrošinot iedzīvotājus ar normatīvu prasībām atbilstošu dzeramo ūdeni. Galvenie pasākumi ir jaunu kanalizācijas tīklu izbūve 3,19 km garumā, jauna kanalizācijas spiedvada izbūve 0,81 km garumā, 3 jaunu kanalizācijas sūkņu staciju izbūve un jauna ūdensvada tīkla izbūvi 1,1 km garumā. Plānots, ka izbūvētajam kanalizācijas tīklam varēs pieslēgties 208 iedzīvotāji, bet ūdensvada tīklam – 64 iedzīvotāji.

SIA «Ziemeļkurzeme» 2018. gada otrajā ceturksnī ir izsludinājusi iepirkumu par projektā plānoto būvdarbu veikšanu, kā arī plāno izsludināt iepirkumu par darbu būvuzraudzību.

SIA «Ziemeļkurzeme»

Dalies ar šo rakstu:
Atslēgvārdi
projekti, ūdens
Komentāri
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji.
Lai ielogotos sistēmā, izmanto kādu no sociālajām pasēm:
draugiem.lv twitter.com facebook.com